Shpërblimet e Garusve

image-8488274-Llogo_me_hynesh_edited.jpg

shoqata_dardania@bluemail.ch

Diploma Evropa shampion i takoj pëllumtarit Agron Aliut nga Gjilan me banim në Hotwill të Zvizrres viti 2000.

Trofeu Evropa shampion për vitin 2005 i takoj Agron Aliut.

Agroni  Evropa SHAMPION VITI  2004.

AGRONI   DIPLOM viti  2000.

AGRONI   DIPLOM viti  2001.

AGRONI   DIPLOM viti  2002.

AGRONI   DIPLOM viti  2004.

Foto e pellumbav Agronit gjat fmiris

Agroni me shok viti 2002

1985 ne Gjilan Agroni gjat dimrit.

Agroni gjat vitit 1997.

gjat vitit 1997

Agroni duke i prit pellumbat nga stervitja.

Agroni me koleg Zvicrran duke marr shperblim si dhe Pjeter Thaqi.

Agroni nje foto me pellumbat e vete.

Agroni B.Sopi ulur, Isa Ismajli dhe itreti ? viti 2002.

Shok i ngusht i Agronit nga Gjilani  AGIM  SHKODRA.           

______DERI KETU SHPERBLIMET DHE FOTOGRAFIT ME SHOK AGRONI__________

Në gara morën pjesë përtu regjistrue në Libër të fluturimit Këta shokë:

Shpërblimet ju takuan tre vendeve të para: 

1. Milaim Morina  arriti 92.metra - Trofe. 

2.Sadedin Jashari arriti 70.metra -Trofe.
3.Sabit Sejdiu Trofe arriti 65.metra -Trofe.

Kolegët e shoqatës shprehin gzimin me kolegët triumfus me trofe në duar.