Videofilm

image-8488274-Llogo_me_hynesh_edited.jpg

shoqata_dardania@bluemail.ch

Vidioklipet dote shfaqen me rastin e qdo gare per liber, qdonjeri antare i Shoqates Dardania ka te drejt te barabart ketu te www.krahsjellsikosoves.com , filmojm te gjitha ngjarjet sipas marreveshjes nga antaret e kryesis Shoqata ne fjal p.sh kuvendi vjetor, ndarja e shperblimeve dhe iks ngjarje sa i perket shoqates.